Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bizalmas adatok a lakossági szemétben? Védd meg üzleti titkaid iratmegsemmisítő segítségével!

 

Bizalmas adatok a lakossági szemétben? Védd meg üzleti titkaid iratmegsemmisítő segítségével!

2019-et írunk, és sajnos még mindig napi szinten előfordulnak olyan esetek, amikor személyes és bizalmas adatok kerülnek ki egy cég irodájából. Nem is akárhogyan! Sok esetben nem gondolnak a cég irodájában dolgozók a feleslegessé vált dokumentumok sorsára, amikor kidobják a kommunális hulladék közé, pedig ezek az információk kerülhetnek rossz kezekbe is. Egyetlen megoldás van erre a problémára, még pedig egy komolyabb iratmegsemmisítő készülék beszerzése!

Ugyan mi történhet, ha csak kidobom ezeket a papírokat?

Az üzleti stratégia egyik fontos – ha nem a legfontosabb – eleme az adatvédelem. Számtalan olyan bizalmas információt gyűjtünk a vállalkozásról és a partnerekről, amelyek ha illetéktelen kézbe kerülnek, bizony igen rossz hatással lehet a cég működésére. Az évek során számtalan kutatást tettek az adatvédelemre specializálódott csoportok, hogy az irodákból, gyárakból, iskolákból és hivatalokból milyen kommunális hulladék távozik. Az eredmény igen elkeserítő. Rengeteg esetben találtak olyan dokumentumokat, ahol magánszemélyek személyes adatai (köztük a bankszámla szám, személyi igazolvány szám, pontos lakcím) is szerepeltek, de előfordultak olyan dokumentumok is, amelyen egy vállalkozás pénzügyi stratégiája is megtalálható volt. Sőt, olyan eset is előfordult már, amikor egy nagykövetség egyik diplomáciai levelét találták meg, teljes egészében.

Az ipari kémkedés sajnos még a mai napig is egy nagyon virágzó „vállalkozás”, és csak megkönnyítjük a dolgukat a helytelen hulladék kezelésekkel. A legtöbb ilyen dokumentum bizalmas információkat tartalmaz, amelyekkel könnyű visszaélni, és az esetek szinte 100%-ban visszakövethetetlen, hogy honnan jutottak hozzá ezekhez az információkhoz. A válasz a szemétben keresendő!

A vállalkozás érdekében szerezz be egy iratmegsemmisítőt!

Ezekre a problémákra nyújt tökéletes megoldást egy iratmegsemmisítő készülék. Használata borzasztó egyszerű, semmi különösebb szaktudást nem igényel, mégis nagy dolgok múlhatnak rajta. A tetején található nyílásba a bekapcsolás után bele kell helyezni a megsemmisíteni kívánt dokumentumot, és az szépen pár milliméteres csíkokra hasítja a papírlapokat. Az sem a legjobb a megoldás, ha te magad tépkeded apró darabokra, hiszen úgy még mindig könnyű összeilleszteni a darabokat és kiolvasni az információkat. Az iratmegsemmisítő cserébe olyan apró hasábokra vágja a papírt, hogy összeillesztése egyenlő a lehetetlennel.

Ha számodra is fontos a személyes és céges adataid védelme, akkor ide kattintva válaszd ki a számodra legjobb iratmegsemmisítő készüléket, és rendeld meg még ma!