Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A jogtiszta szoftver előnyei

A jogtiszta szoftver előnyei

Vállalkozásunk titkos adataiért és a személyes adataink védelméért sokat kell tennünk, melynek egyik legnagyobb ellensége a jogtalanul szerzett szoftverek használata. Számtalan program futhat a háttérben, amelyet a munkánk vagy csak a szórakoztató böngészés közben nem használunk. Sajnos nem ritka az sem, hogy ezek az ingyenesen szerzett szoftverek úgynevezett kémprogrammal vannak feltöltve, amelyek folyamatosan gyűjtik a felhasználói adatainkat és szokásainkat. Ezekkel az információkkal könnyen vissza is lehet élni.

Amit tudni kell a szoftverlicencekről

A szoftverek használatához úgynevezett licenc jogot kell vásárolnunk, amelynek megvételével a gyártó feljogosít bennünket az alkalmazás használatára. Azonban a licenc megvételével még nem lettünk jogosultak annak másolására vagy továbbadására sőt, a törvény ezt igen komoly összegekkel bünteti.

Az illegális szoftverhasználat és a program hamisítása, illetve a több gépre való telepítése bűncselekmény, amit egy nagyon húzós hatósági eljárás követ. Az eljárás során nem csak a licencigazolást kell bemutatnunk, hanem a vásárlást igazoló számlát, és még a telepítéshez szükséges lemezt is fel kell mutatnunk.

A jogtiszta szoftverhasználat csak előnyökkel jár

A legális alkalmazások megvásárlásával nem csak a macerás jogi eljárásoktól és a borsos pénzbüntetésektől mentesülhetünk, hanem számtalan előnyhöz is jutunk. Kedvezményesen szerezhetjük meg a megvásárolt program továbbfejlesztett változatát, illetve lehetőséget biztosítunk a számunkra hasznos szoftver fejlesztőinek a továbbképzésére. Nem szükséges külön összeszedegetni a frissítéseket a programhoz ahhoz, hogy tökéletesen működjön, mert automatikusan letölti a program az aktuális frissítéseket.  

Arról már nem is beszélve, hogy ezek a jogtalanul szerzett applikációk gyakran olyan vírusokkal vannak tele, amelyek akár teljesen blokkolhatják a számítógépünk működését. A jogilag teljesen tiszta programok beszerzésével csökkenthetjük, vagy akár teljesen el is kerülhetjük a számítógépes vírusok okozta fenyegetéseket.

Ne tedd próbára a szerencséd, vásárolj jogtiszta szoftvert!

Mi, a Maxmarketnél támogatjuk a jogtiszta szoftverhasználatot, így webáruházunk kínálatából Te is megvásárolhatod. Operációs rendszer szoftver, különböző irodai szoftverek, biztonsági programok, és még grafikai applikációk megszerzésére is van lehetőséged. Tekintsd meg teljes kínálatunk ide kattintva, és élvezd Te is a jogtiszta szoftver számtalan előnyét.