Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Samsung ívelt monitorok

Kevesen tudják, de a Samsung a kezdetekor még kiskereskedelmi cégként indult 1938-ban, és szárított halakkal, helyben termesztett élelmiszerekkel és tésztákkal kereskedett. Az elektronikai piacra történő nagy betörésük az 1960-as évek végén következett be, amikor a piacra dobták legelső technikai fejlesztésüket, egy fekete-fehér televíziót. A ma ismert cégarculat kezdete 2012-es év első negyedévében alakult ki, amikor a világ élén járó mobiltelefon gyártó cége lett.... Olvass tovább, ha érdekesnek találod.

Ismerd meg a Samsung Galaxy Note9-et

A Samsung Note szériáját eddig is, és ezután is az S Pen teszi különlegessé, de a legújabban piacra dobott Note 9-el csavartak még egyet a fejlesztésben. Valóban nem a legolcsóbb készüléke a gyártónak, de ha végignézzük, mit tud ez az extrán okostelefon, akkor talán érthető az összeg, amit kérnek érte. Ebben a cikkünkben a Samsung Galaxy Note9-et vesszük górcső alá. Kiváncsi vagy? Olvass tovább...

Csúcskategóriás bluetooth hangszóró – JBL Xtreme 2 kipróbáltuk

A JBL neve egyértelműen összeforrt a vezeték nélküli, hordozható hangrendszerekkel, és a vállalat egyszerűen nem tud leállni az újításokkal. Folyamatos fejlesztések és frissítések lévén piacra dobták az Xtreme 2 fantázianevet viselő bluetooth hangszórókat, ami ma az egyik legkeresettebb a piacon. De miért is esett le az állunk ettől a hangszórótól, azt az alábbiakban el is áruljuk Neked.

Laboratóriumi kutatásokhoz Levenhuk 850B mikroszkópra van szükséged

A Levenhuk vállalat az egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik az optikai eszközök és műszerek (mikroszkópok, teleszkópok, távcsövek, két- és egyszemes távcsövek stb.) gyártásában. A cég székhelye az amerikai egyesült államokbeli Tampában található, és ezen kívül még 13 értékesítési és logisztikai telephellyel rendelkezik a világ több pontján. A Levenhuk 2002-es indulásakor a legfőbb célja a jó minőségű optikai műszerek gyártása volt, amelyet megfizethető árakon kívánt elérhetővé tenni mindenki számára. Olvass tovább, ha érdekel mire képes egy binokuláris mikroszkóp....

A jogtiszta szoftver előnyei

Vállalkozásunk titkos adataiért és a személyes adataink védelméért sokat kell tennünk, melynek egyik legnagyobb ellensége a jogtalanul szerzett szoftverek használata. Számtalan program futhat a háttérben, amelyet a munkánk vagy csak a szórakoztató böngészés közben nem használunk. Sajnos nem ritka az sem, hogy ezek az ingyenesen szerzett szoftverek úgynevezett kémprogrammal vannak feltöltve, amelyek folyamatosan gyűjtik a felhasználói adatainkat és szokásainkat. Ezekkel az információkkal könnyen vissza is lehet élni. Olvasd tovább, ha érdekel.

Ezekre figyelj alaplap vásárlásakor!

Ha egy házat szeretnénk építeni, akkor nagyon fontos, hogy milyen alapot készítünk az ingatlannak. Ugyanezen az elven kell elképzelned a számítógép alaplapját, hiszen ezen múlik, hogy milyen gépet tudsz a végére összerakni. Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre keressük a válaszokat.

Kívül szépség, belül szörnyeteg! Az MSI GS65 Stealth-et néztük meg közelebbről!

Komoly fába vágod a fejszéd, ha gamer notebook vásárláson gondolkodsz. Számtalan gyártó készít kimondottan játékfanatikusoknak notebookot, de hogy számodra melyik a legmegfelelőbb, azt sok tényező befolyásolhatja. Egy dolog azonban már biztos, hogy az MSI GS65 Stealth benne lesz a 2019-es év 5 legjobb gamer notebookjának listájában, és nem biztos, hogy az utolsó helyen végzi majd. Kezünkbe kaptuk és megnéztük, miért tartják az év egyik legjobb fejlesztésű számítástechnikai eszközének. Olvass tovább...

Lólépésben halad a mobilpiac csúcsa felé a Huawei!

Minden új szériás okostelefonnál azt gondoljuk, ennél már tényleg nem lehet okosabbat, jobbat, kiválóbbat a piacra dobni. Ezután jött a Huawei és rácáfolt erre a gondolatmenetre, amikor bemutatta a nagyközönségnek a legújabb P30-as okostelefon szériáját. A Huawei ma már nem csak követi a trendeket, hanem Ő maga diktálja azt. Nézzük meg, miért is tartják a legesélyesebbnek az év készüléke díjra.... Olvass tovább, ha érdekel!

Digitális rajztáblával a munka szórakozás!

Volt idő, amikor a mesefilmek szereplőit és a jeleneteket is kézzel, papír alapon keltették életre. Egy-egy ilyen mese elkészülése több hónapot akár éveket vett igénybe még úgy is, hogy több százan dolgoztak párhuzamosan rajta. Ezek az idők lejártak és mára már a technológia fejlődése eljutott odáig, hogy amit papírra vetnénk, azt már rögtön a számítógépünk tárhelyére is tudjuk rajzolni. Hogyan? A Wacom digitális rajztáblával!

Komoly büntetés járhat a szakszerűtlen iratmegsemmisítésért!

2018. május 25-e óta van életben az új adatkezelési szabályzat, amely az iratmegsemmisítés szakszerűségét, és a magánszemélyek adathozzáférését reformálta meg. A szabályzat életbelépésével igen komoly mértékű büntetést kaphatnak azok a vállalkozások, akik nem kezelik az előírásoknak megfelelően a náluk lévő adatokat. Több mint egy év elteltével is számtalan álhír és téves információ kering az interneten a rendelettel kapcsolatban, amiket most szeretnénk tisztába tenni.