Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Vállalkozásunk titkos adataiért és a személyes adataink védelméért sokat kell tennünk, melynek egyik legnagyobb ellensége a jogtalanul szerzett szoftverek használata. Számtalan program futhat a háttérben, amelyet a munkánk vagy csak a szórakoztató böngészés közben nem használunk. Sajnos nem ritka az sem, hogy ezek az ingyenesen szerzett szoftverek úgynevezett kémprogrammal vannak feltöltve, amelyek folyamatosan gyűjtik a felhasználói adatainkat és szokásainkat. Ezekkel az információkkal könnyen vissza is lehet élni. Olvasd tovább, ha érdekel.

Ha egy házat szeretnénk építeni, akkor nagyon fontos, hogy milyen alapot készítünk az ingatlannak. Ugyanezen az elven kell elképzelned a számítógép alaplapját, hiszen ezen múlik, hogy milyen gépet tudsz a végére összerakni. Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdésekre keressük a válaszokat.

Komoly fába vágod a fejszéd, ha gamer notebook vásárláson gondolkodsz. Számtalan gyártó készít kimondottan játékfanatikusoknak notebookot, de hogy számodra melyik a legmegfelelőbb, azt sok tényező befolyásolhatja. Egy dolog azonban már biztos, hogy az MSI GS65 Stealth benne lesz a 2019-es év 5 legjobb gamer notebookjának listájában, és nem biztos, hogy az utolsó helyen végzi majd. Kezünkbe kaptuk és megnéztük, miért tartják az év egyik legjobb fejlesztésű számítástechnikai eszközének. Olvass tovább...

Minden új szériás okostelefonnál azt gondoljuk, ennél már tényleg nem lehet okosabbat, jobbat, kiválóbbat a piacra dobni. Ezután jött a Huawei és rácáfolt erre a gondolatmenetre, amikor bemutatta a nagyközönségnek a legújabb P30-as okostelefon szériáját. A Huawei ma már nem csak követi a trendeket, hanem Ő maga diktálja azt. Nézzük meg, miért is tartják a legesélyesebbnek az év készüléke díjra.... Olvass tovább, ha érdekel!

Volt idő, amikor a mesefilmek szereplőit és a jeleneteket is kézzel, papír alapon keltették életre. Egy-egy ilyen mese elkészülése több hónapot akár éveket vett igénybe még úgy is, hogy több százan dolgoztak párhuzamosan rajta. Ezek az idők lejártak és mára már a technológia fejlődése eljutott odáig, hogy amit papírra vetnénk, azt már rögtön a számítógépünk tárhelyére is tudjuk rajzolni. Hogyan? A Wacom digitális rajztáblával!

2018. május 25-e óta van életben az új adatkezelési szabályzat, amely az iratmegsemmisítés szakszerűségét, és a magánszemélyek adathozzáférését reformálta meg. A szabályzat életbelépésével igen komoly mértékű büntetést kaphatnak azok a vállalkozások, akik nem kezelik az előírásoknak megfelelően a náluk lévő adatokat. Több mint egy év elteltével is számtalan álhír és téves információ kering az interneten a rendelettel kapcsolatban, amiket most szeretnénk tisztába tenni.

Az internetezés a mai modern világunkban szinte már minden embernek alap. Egyre több szolgáltató kínál gyorsabbnál gyorsabb hálózati elérést, a Wi-Fi nélkül pedig lassan létezni sem tudunk. De kevesen tudják, hogy az otthonukban vagy munkahelyükön a szolgáltatás minőségének maximalizálásához milyen Wi-Fi routert szerezzenek be. Most ebben próbálunk meg segítséget nyújtani.

A Meade egy amerikai nagyvállalat, ami 1972 óta gyártja a világ legnagyobb teleszkópjait. Székhelye a kaliforniai Irvine-ben található, teleszkópok, fénymérők, távcsövek és mikroszkópok gyártásával foglalkozik mind a mai napig. A Meade vállalat John Diebel alapításával 1976-ban kezdte el első, saját márkás termékeit készíteni, és 1977-ben be is mutatták legelső, 6” illetve 8”tükröződő teleszkópjaikat.

A digitális fejlődésre való éhségünk napról napra egyre több kalóriát igényel, és ez alól a drón használat sem jelent kivételt. Szerencsére a DJI mind a fejlesztésekre, mint pedig a reális ár-érték arányra nagy hangsúlyt fektet, így szinte bárki számára elérhetővé téve ezt az egyre népszerűbb „sportot”. A DJI sikeresen belőtte az arany középutat, és a Mavic Air Fly drón piacra dobásával fellépett a dobogó legfelső fokára.

A Canon név 80 éve az elsők közt ugrik be, ha a képalkotás területére tévedünk. A vállalat a képalkotás szektorán végzett sikeres kutatásait nem csak a fotókészítésben, hanem a műholdak fejlesztésében, az orvosi technológiák tovább gondolásában, a nyomtatásban, a hálózati kamerákban, és még a csillagászati fejlesztésekben is kamatoztatják, sok más mellett. A vállalat igen nagy szerepet játszik az „intelligens város” kialakításában.....