Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ismerkedjünk meg a CANON Pixma nyomtatóval!

Ismerkedjünk meg a CANON Pixma nyomtatóval!

A Canon név 80 éve az elsők közt ugrik be, ha a képalkotás területére tévedünk. A vállalat a képalkotás szektorán végzett sikeres kutatásait nem csak a fotókészítésben, hanem a műholdak fejlesztésében, az orvosi technológiák tovább gondolásában, a nyomtatásban, a hálózati kamerákban, és még a csillagászati fejlesztésekben is kamatoztatják, sok más mellett. A vállalat igen nagy szerepet játszik az „intelligens város” kialakításában.

Rövid története

A Canon mint vállalat 1933-ban kezdte meg pályáját, így a világ legstabilabb cégei közé tartozik, ami elsősorban a vállalat filozófiájának, a „Kyosei” szem előtt tartásának köszönhető. A filozófia lényege egy olyan strukturális technológiai eszközcsalád piacra dobása, ami a társadalom jóléti igényeit elégíti ki, mindenféle diszkrimináció nélkül.

A vállalat 1933-ban megnyitotta az első precíziós optikai műszerekkel foglalkozó laboratóriumát, ahol első körben kamerákkal kapcsolatos kutatásokat végeztek. Az irodai eszközök területén, ezen belül is a legelső lézeres nyomtatót 1975-ben sikerült elkészítenie a vállalatnak, azóta pedig meg sem állt a dobogós helyig a fejlesztésekkel. A Canon mind a fotó- és videókészítésben, mind pedig az irodai eszközök gyártásában a világ egyik legismertebb, és legmegbízhatóbb vállalatai közé tartozik.

Canon Pixma - az otthoni nyomtatás kényelmesen is megoldható!

Talán a legolcsóbban beszerezhető, otthoni használatra tökéletesen alkalmas eszközei a Pixma nyomtatócsalád nevet viselik. A kifinomult stílussal megáldott univerzális készülékek alkalmasak fekete-fehér, színes, és akár fotók papírra való vetésére, a minősége pedig szemmel láthatóan tökéletes. A Pixma termékcsaládja képes a Wifi kapcsolatra, így a ma már minden háztartásban megtalálható okostelefonokról is közvetlen nyomtatási lehetőséget biztosít. A Pixma eszközeiben bluetooth kapcsolat révén, még a szükséges karbantartási cselekményekre is rá kacsinthatsz anélkül, hogy szétszerelnéd az eszközt (és ezzel a garanciád is megvéded). Tökéletes választás lehet otthonról dolgozóknak, tanulóknak, vagy csak a család napi használatára.

Kínálatunkban is kapható a Pixma nyomtatókhoz eredeti kellékanyag, patron, amely belépést enged a különböző szoftverek használatához, mint például a Pixma Cloud Link. Ennek a szoftvernek a használatával egyszerűen és gyorsan tudsz nyomtatni a közösségi média platformokról, a Dropboxból, vagy a Google Drive-ból is.

Ha Te sem lemaradni a Canon Pixma nyomtatókról, javaslom, hogy kattints ide, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb eszközt. Csak kellékanyagot szeretnél hozzá? Semmi baj, ide kattintva megtekintheted eredeti, és utángyártott kellék anyagainkat is!