Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laboratóriumi kutatásokhoz Levenhuk 850B mikroszkópra van szükséged

Laboratóriumi kutatásokhoz Levenhuk 850B mikroszkópra van szükséged

A Levenhuk vállalat az egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik az optikai eszközök és műszerek (mikroszkópok, teleszkópok, távcsövek, két- és egyszemes távcsövek stb.) gyártásában. A cég székhelye az amerikai egyesült államokbeli Tampában található, és ezen kívül még 13 értékesítési és logisztikai telephellyel rendelkezik a világ több pontján. A Levenhuk 2002-es indulásakor a legfőbb célja a jó minőségű optikai műszerek gyártása volt, amelyet megfizethető árakon kívánt elérhetővé tenni mindenki számára. Ezt mind a mai napig sikeresen tartja a vállalat, és ennek köszönhetően a piac egyik legjelentősebb szereplője lett.

Ha már nem csak hobbikutató vagy

A Levenhuk 850B binokuláris mikroszkópja már egy komoly műszer az optikai eszközök között. Tökéletesen alkalmas bármilyen orvosi intézmény laboratóriumában végzett biokémiai, patológiai-anatómiai, citológiai, urológiai, dermatológiai, biológiai és általános klinikai vizsgálatokhoz, egyszóval minden feladatra alkalmas.

Forgatható, binokuláris revolverfejjel rendelkezik, amelynek segítségével a rajta elhelyezett 4 objektív helyzete állítható. A fej 30 fokban dönthető, és 360 fokban forgatható a tengelye körül. A Levenhuk 850B binokuláris mikroszkóp a klasszikus Koehler világítási rendszerrel van ellátva, ezért szabályozható a látótere és a rekesznyílás-diafragma is. A fókuszálás pontosságának érdekében a fókuszáló karokkal állíthatjuk a rögzített objektívhez képest a tárgyasztal függőleges elmozdításával a megfelelő képet. A kettős koordináta tárgyasztal pedig vízszintesen és függőlegesen is mozgatható.

Paraméterek

A tárgyasztal mérete 140x155 mm, amely a fókuszálási szerkezettel együtt zökkenőmentesen mozgatható. A durva-fókuszálás növelési egysége 255 mm, a finom fókuszálás pedig 0,002 mm. A világítási rendszer egy 6 V-os/ 20 W-os halogén lámpaizzó segítségével ad tökéletes megvilágítást a megvizsgált felületnek, amelynek fényereje könnyedén szabályozható. A nagyítás foka állítható 40x-től 2000-es nagyításig, ami már nem a kezdők kategóriája. Írisz diafragmás Abbe-kondenzorral ellátott finom műszer, amely koaxiális durva- és finom-fókuszálási rendszerrel segíti a tökéletes megfigyelést. A szemlencséi egy könnyed mozdulattal párban felcserélhetők.

Komoly megfigyelésekhez komoly műszer dukál!

Ha már túlléptél a hobbi megfigyelők szintjén, akkor ezzel a felsőkategóriás binokuláris mikroszkóppal már egy új szintre léphetsz a megfigyelésekben. Ára elsőre soknak tűnhet, de kategóriájában egy jó ár-ér arányú optikai műszert kapsz, amelyhez élettartamra szóló garancia jár. Kattints ide, hogy webáruházunkból azonnal meg tudd rendelni, és a lehető leghamarabb elkezdhesd kutatói munkádba.