Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megnéztük mit tud a DJI Mavic Air Fly!

Megnéztük mit tud a DJI Mavic Air Fly!

A digitális fejlődésre való éhségünk napról napra egyre több kalóriát igényel, és ez alól a drón használat sem jelent kivételt. Szerencsére a DJI mind a fejlesztésekre, mint pedig a reális ár-érték arányra nagy hangsúlyt fektet, így szinte bárki számára elérhetővé téve ezt az egyre népszerűbb „sportot”. A DJI sikeresen belőtte az arany középutat, és a Mavic Air Fly drón piacra dobásával fellépett a dobogó legfelső fokára.

DJI a drón piac uralkodója

A Shenzeni székhelyű vállalat széleskörű termékpalettájának köszönhetően a piac 70%-át uralja, így nyugodtan tekinthetjük a polgári drónozás koronázatlan királyának. A pilóta nélküli légi járművek (UAV) mellett a vállalat nem csak készíti, hanem maga is tervezi meg a drónokat, ezen kívül pedig fényképező karosszériákat, fényképezőgépeket, kamera-stabilizátorokat, meghajtó rendszereket, és repülés-irányítási rendszereket is. A technológiai és fejlesztési csúcsteljesítményüket több neves díjjal is értékelték, mely közül a legkiemelkedőbb a 2017-ben elnyert, Technology and Engineering Emmy díj.

Mavic Air Fly képességei

A DJI Mavic Air Fly kvadkoptere a hobbisták drónjaként terjedt el a köztudatban, mivel a használata egy kezdőnek sem okoz problémát. Igazság szerint, elég nehéz meghatározni kinek is ajánlott, mivel a könnyű irányíthatósága, de emellett a képminőség tökéletessége akár kisebb projektek elvégzésére is alkalmassá teszi. Tipikus „utazós drón”, hiszen összehajtva még a kistestvérénél, a DJI Sparknál is kisebb, így könnyen elfér egy apróbb táskában is, méreteiben nem kiemelkedőbb egy átlagos okostelefon méreteihez képest. Egy biztos, bármelyik DJI drónt is választjuk, egy remek szoftveres támogatást, és tökéletesen megbízható hardverrel ellátott eszközt kapunk kézhez.

A Mavic Air 12 megapixeles kamerája mellett a tökéletes képminőséget, a 3 tengelyes gimbal biztosítja, ami annyit jelent, hogy nem csak előre és hátra repülésnél, hanem oldalirányú repülésnél is tökéletes stabilitást ad a kamerának. A DJI Mavic Air képes a 4K 30Fps felvételekre, így a végeredményt látva tuti neked is leesik majd az állad. Ha sporteseményeket szeretnél rögzíteni akkor is nyugodtan a kezedbe kaphatod, ugyanis a slow-mo felvételi lehetőséggel 120 Fps 1080p képeket és videókat tud készíteni ez a remek kis repülő szerkezet. A védelmet is kimaxolta a vállalat mérnökcsapata, ugyanis a 3 különböző beépített szenzor megakadályozza, hogy egy fának vagy egy épületnek irányítsd a quadcoptert.

Összességében egy szuper kis szerkezetet sikerült összehozni a DJI cégnek, ami a rengeteg szoftveres és hardveres támogatás mellett, még árában is barátságosnak mondható. A terméket 3 különféle színben vásárolhatod meg ide kattintva kínálatunkban.