Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszönjük, hogy érdeklődsz irántunk!

Mi egy nem túl nagy, ámde attól lelkesebb csapat vagyunk, akik 2001 óta rendelkeznek irodatechnikai és informatikai tapasztalattal és folyamatosan bővítjük a tudásunkat. Úgy gondoltuk 2015-ben, hogy itt az ideje nyitni az online jelenlét felé. így el is indítottuk a Maxmarket.hu első verzióját, majd láttuk, hogy ebből valami nagy is lehet, így visszavonultunk kitalálni a webáruházunk stratégiáját.

Új arculattal, 2018-ban a Black Friday napján újra nyitottuk a webáruházunkat, még fiatalosabb és lendületesebb hozzáállással.

A célunk, hogy bebizonyítsuk, igenis az online áruházak is lehetnek vásárlóközpontúak. Nem csak elérhetetlen ügyfélszolgálattal bíró webáruházak léteznek Magyarországon. Mi is szoktunk az internetről termékeket rendelni, és tapasztaltuk már, hogy milyen macera lehet akár egyetlen, kis értékű termék garanciális javíttatása, vagy cseréje. Mi minden egyedi igényt rugalmasan kezelünk, vagy a megrendelés véglegesítése előtt javaslunk egy jobb terméket.

 

Miért minket válassz? 

  • Folyamatosan bővítjük a beszállítók körét, de figyelünk rá, hogy a vásárló probléma esetén valóban Magyarországon tudja érvényesíteni a garanciáját.

  • Hasonlóan az egyik nagy multihoz, mi is azt valljuk, hogy tényleg a legkisebb megrendelés is számít, és a legkisebb kérést is megpróbáljuk egyedileg pozitív hozzáállással megoldani.

  • A megrendelésed feldolgozását mihamarabb elkezdjük, és folyamatosan értesítünk a annak állapotáról.

  • Fontosnak tartjuk a futárszolgálatok megbízhatóságát is.

  • Elérsz minket e-mail-en, telefonon ( +36 30 646 5545 ) és a Facebook felületünkön.

  • Nem haragszunk meg azért sem, ha ajánlatot kérsz, vagy felhívsz minket és végül máshol rendeled meg a terméket, de azért a célunk az, hogy tőlünk rendeld meg és sokáig elégedett legyél a termékkel.

 

Ezt tudnod kell

Webáruházként üzemelünk, nem klasszikus boltként. Van személyes átvételi lehetőség is nálunk, viszont előtte mindenképp keresni fogunk, amint leadtad a megrendelésedet. Házhozszállítás esetén futárszolgálattal küldjük részedre a megrendelt termékeket.

 

Köszönjük, hogy elolvastad!

Egyéb információt kapcsolati oldalunkon találsz.